Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Camelia Popescu - Cora Romania - despre proiectul 'Ascultă 5 minute de muzică clasică'

Publicat: vineri, 1 Octombrie 2021 , ora 14.40

1 octombrie 2021 este data debutului unei noi ediții a proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică", derulată din octombrie 2010, în fiecare zi a lunilor martie și octombrie, în fiecare an, de atunci.

O declarație emoționantă despre această colaborare ne-a oferit Camelia Popescu, manager comunicare, publicitate si CSR cora Romania.

"11 ani de implementare fără pauză este o reușită extraordinară pentru orice tip de proiect. 11 ani de muzică clasică într-un hypermarket este un succes, cu atât mai mare, și mai nobil, pentru că pune în lumină, ceea ce mulți ar considera două noțiuni incompatibile: muzica clasică și hypermarketul, însă este doar aparent această incompatibilitate, pentru că de fapt, prin acest proiect aducem muzica de calitate într-un spațiu frecventat, ca într-o agora modernă. În plus, în acești 11 ani, am remarcat că Ascultă 5 minute de muzică clasică este un moment așteptat și salutat, deci răspunde unei nevoie pe care oamenii o au. Felicitări din toată inima partenerilor noștri de la Radio România Muzical pentru pasiunea lor, pentru această idee extraordinară pe care au avut-o și care, acum 11 ani îmi părea ceva foarte îndrăzneț. An de an am regăsit în echipa de la Radio România Muzical niște profesioniști, niște oameni extraordinari și, iată, vizionari. La Mulți Ani proiectului Ascultă 5 minute de muzică clasică. Vă rugăm să contați pe Cora România pentru toate ideile menite să aducă echilibru și bunăstare în viața clienților noștri, care să le inspire și să le înfrumusețeze fiecare minut. Mulțumim, Radio România Muzical!"