Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Camelia Popescu - cora Romania - despre proiectul 'Ascultă 5 minute de muzică clasică'

Publicat: joi, 25 Februarie 2021 , ora 16.29

 Din 1 până în 31 martie, muzica clasică se va auzi din nou în magazinele cora România, așa cum se întâmplă de aproape 11 ani. Camelia Popescu, manager comunicare, publicitate si CSR cora Romania - cuvinte emoționante despre proiectul Radio România Muzical "Ascultă 5 minute de muzică clasică".

"Unsprezece ani de implementare fără pauză e o reușită extraordinară pentru orice tip de proiect. Unsprezece ani de muzică clasică într-un hipermarket este un succes cu atât mai mare și mai nobil, pentru că punem împreună ceea ce mulți ar considera două noțiuni incompatibile - muzica clasică și hipermarketul. Însă e doar aparentă această incompatibilitate pentru că, de fapt, prin acest proiect aducem muzica de calitate într-un spațiu frecventat, ca într-o agora modernă. În plus, în acești unsprezece ani, am remarcat că "Ascultă 5 minute de muzică clasică" e un moment așteptat și salutat, deci răspunde unei nevoi pe care oamenii o au.

Felicitări din toată inima partenerilor noștri de la Radio România Muzical pentru pasiunea lor, pentru această idee extraordinară pe care au avut-o și care acum unsprezece ani părea ceva foarte îndrăzneț! An de an, am găsit în echipa de la Radio România Muzical niște profesioniști, niște oameni extraordinari și, iată, vizionari. La mulți ani, proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică"! Vă rugăm să contați pe cora România pentru toate ideile menite să aducă echilibru și bunăstare în viața clienților noștri, care să le inspire și să le înfrumusețeze fiecare minut. Mulțumim, Radio România Muzical!"