Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu violoncelistul Alexandru Duțulescu

Publicat: joi, 29 Decembrie 2016 , ora 14.04

Pe 30 decembrie 2016, la Sala Palatului din București, Orchestra Simfonică București oferă publicului un Concert extraordinar de Anul Nou. Programul dirijat de Jin Wang cuprinde valsuri, uverturi și alte pagini simfonice binecunoscute, purtând semnătura compozitorilor Johann Strauss-fiul, Piotr Ilici Ceaikovski, Hector Berlioz, Johannes Brahms și Emile Waldteufel.

Violoncelistul Alexandru Duțulescu, co-fondator al ansamblului a declarat cu privire la eveniment:

București, un oraș viu, cu o tradiție culturală bogată și cu care ne mândrim, este gazda a numeroase și renumite manifestări artistice, concerte și spectacole. Alături de dirijorul și invitatul special Jin Wang, Orchestra Simfonică București vă invită să luați parte la o seară memorabilă, mai precis, la cea de-a IV-a ediție a concertului tradițional de Anul Nou. Așa cum v-ați obișnuit, veți asculta în exclusivitate muzică clasică de cea mai bună calitate, în cadrul unui spectacol memorabil. Programul cuprinde piese muzicale celebre semnate de Ceaikovski, Rossini, Johann Strauss, muzică de film, precum și o serie de surprize muzicale.

Vă așteptăm în număr mare, așa cum o facem an de an, când alegeți să petreceți două ore, sărbătorind Anul Nou, alături de Orchestra Simfonică București. Dacă evenimentul din 2015 a fost susținut cu casa închisă, de două ori la cererea publicului, anul acesta am ales o sală mai încăpătoare.

Vineri, 30 decembrie, concertul tradițional de Anul Nou va avea loc la Sala Palatului din București, începând cu orele 19.00.