Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

'Călătorie în lumea percuției' - nou episod al proiectului PAVILION

Publicat: duminică, 7 Iunie 2020 , ora 0.00
Seria episoadelor săptămânale de educație muzicală PAVILION continuă luni, 8 iunie 2020, cu o nouă întâlnire online adresată copiilor.
Tema celui de-al doilea episod PAVILION va fi percuția, astfel Sorina Savii, percuționistă în cadrul Operei Naționale Române Timișoara, va fi ghidul care le va prezenta copiilor diverse sonorități specifice unor continente precum Africa, Asia și America de Sud. În cea de-a doua parte a emisiunii, Sorina Savii împreună cu Ovidiu Florian Andriș, percuționist și Manager al echipei Tribul Artistic, vor „teleporta” spectatorii tot prin intermediul intrumentelor de percuție în lumea sălbatică a savanei africane, pe călduroasele tărâmuri braziliene și chiar pe vârfurile celor mai înalți munți din Asia.
În cadrul episoadelor, copiilor le este lansată și o provocare la care pot participa și câștiga o cutie cu jocuri muzicale inedite. Înscrierea la concurs se realizează online.
Începând cu ora 10.00, emisiunea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a proiectului PAVILION și pe pagina Radio România Muzical.
Maria Isabela Nica