Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale – Octombrie 2024

Publicat: marți, 1 Octombrie 2024 , ora 10.22

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 4 octombrie 2024, ora 21.00
Transmisiune directă de la Hamburg. Concert susținut de Orchestra Elbphilharmonie la Elbphilharmonie din Hamburg. Dirijor Alan Gilbert. Solist pianistul Daniil Trifonov. Maurice Ravel - Concertul în Sol major pentru pian și orchestră și Suita a II-a din muzica baletului "Daphnis și Chloe"; Claude Debussy - Trei schițe simfonice "Marea".


Vineri, 11 octombrie 2024, ora 21.00
Transmisiune directă de la Berlin. Concert susținut de Orchestra Filarmonică din Berlin la Filarmonica din Berlin. Dirijor Marek Janowski. Solist violonistul Augustin Hadelich. Felix Mendelssohn - Concertul op. 64 în mi minor pentru vioară și orchestră; Anton Bruckner - Simfonia a VII-a în Mi major.


Joi, 17 octombrie 2024, ora 21.00
Transmisiune directă de la Paris. Concert susținut de Corul de copii Radio France, Corul Radio France și de Orchestra Națională a Franței la Théâtre des Champs-Élysées din Paris. Dirijor Bertrand de Billy. Soliști: soprana Lisette Oropesa, mezzosoprana Eve-Maud Hubeaux, tenorul Cyrille Dubois și basul Nahuel di Pierro. Francis Poulenc - "Sept répons des ténèbres" pentru soprană, cor de copii și orchestră; Wolfgang Amadeus Mozart - Recviem KV 626 în re minor.


Luni, 21 octombrie 2024, ora 20.30
Transmisiune directă de la Praga. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Praga la Sala "Smetana" din Praga. Dirijor Jonathan Darlington. Solist pianistul Marc-Andre Hamelin. Franz Liszt - "Totentanz" pentru pian și orchestră; Maurice Ravel - Concertul în Re major pentru mâna stângă și orchestră; Ludwig van Beethoven - Simfonia a V-a op. 67 în do minor.