Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Kanticum Summerfest 2015

Publicat: joi, 30 Iulie 2015 , ora 15.11

Sâmbătă, 1 august 2015, ora 17.00, în curtea interioară a Castelului Bran se va desfășura concertul Corului de copii Kanticum, dirijor Răzvan Rădos, și invitații lor - pianiștii Monica Florescu, Eugen Dumitrescu, Corina Răducanu și violoncelistul Makcim Fernandez Samodaiev.

Concertul va fi momentul de gală ce va încheia Kanticum Summerfest, curs de măiestrie aflat la prima ediție. Cursul de vară, organizat de Asociația Klavier ART, se desfășoară la Zărnești în perioada 26 iulie-1 august 2015. Kanticum Summerfest se axează pe ansamblul coral și tehnicile vocale, alături de module de pian, ateliere de pictură, modelism, concursuri, concerte și excursii cu tematică culturală.

Corul de copii Kanticum a luat ființă în luna martie 2015 și se bucură de patronajul Muzeului Național George Enescu București. Ansamblul a debutat pe scena Universității Naționale de Muzică din București și a susținut concerte în cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu" și în programele culturale "Noaptea Muzeelor 2015", "București Mall susține Arta".

Concertul final al Kanticum Summerfest se va desfășura cu sprijinul Administrației Castelului Bran.