Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concert de Gală 'Trei Opere de Puccini într-o seară' cu dirijorul Tiberiu Soare

Publicat: marți, 26 Mai 2015 , ora 14.53
Fundația Calea Victoriei împreună cu Fundația Regina Maria și Teatrul Odeon vă invită joi 4 iunie 2015, ora 19.00, la Concertul de Gală "Trei opere de Puccini într-o seară", sub bagheta talentatului dirijor Tiberiu Soare.

La acest eveniment - dedicat memoriei Reginei Maria - vă veți bucura de un spectacol interactiv, în care muzica de operă devine dinamică și antrenantă, iar maestrul Tiberiu Soare va prezenta, înainte de a dirija, fiecare dintre cele trei aranjamente muzicale.

Într-o singură seară veți asculta, in interpretarea Symphactory Orchestra, selecțiuni din trei opere excepționale - Boema, Tosca și Madama Butterfly - compuse de Giacomo Puccini, considerat a fi ultimul mare compozitor de operă .

Concertul, o premieră în România, va avea loc în elegantul decor al Sălii Majestic de la Teatrul Odeon. Muzica orchestrală ne va purta în variate universuri culturale, de la efervescenta boemă pariziană până în delicata cultură japoneză.

Evenimentul face parte din Festivalul Luna Bucureștilor (9 mai - 9 iunie 2015), ediția a V-a, aflat sub Înaltul Patronaj al Principesei Margareta. O parte din fondurile rezultate în urma concertului dedicat memoriei Reginei Maria sprijină Policlinicile Sociale ale Fundației Regina Maria, proiect ce oferă asistență medicală integrată pentru persoanele fără venituri și fără asigurare medicală și pentru persoanele cu venituri mici. Fundația Regina Maria oferă, de aproape 4 ani, servicii medicale de calitate în mod necondiționat și șansa la o viață decentă persoanelor excluse social.

După concert, publicul este invitat în Foaierul Teatrului să savureze un pahar de vin oferit de Valvis Holding și delicatesele oferite de Cristine de casă și să stea de vorbă cu dirijorul Tiberiu Soare și muzicienii din Symphactory Orchestra.

Biletele se pot achiziționa numai de la Teatrul Odeon - Casa de bilete sau on-line: Categoria I - 106 ron; Categoria II - 53 ron