Arhivă : Agenda de concert Înapoi

La cererea publicului, 'Hänsel și Gretel' și 'Peter Pan' revin la Opera Comică pentru Copii

Publicat: joi, 19 Februarie 2015 , ora 11.20
Ca urmare a solicitărilor din partea publicului, conducerea Operei Comice pentru Copii a decis programarea unei reprezentații suplimentare pentru spectacolul "Hänsel și Gretel", adaptare după E. Humperdink, sâmbătă, 28 februarie 2015, de la ora 11:00.

De asemenea, în urma epuizării biletelor la cele 15 spectacole programate inițial, musicalul Peter Pan, de Laurențiu Profeta și Eugen Rotaru, va putea fi vizionat în două noi reprezentații, pe 7 și pe 14 martie, începând cu ora 11.00.

Ambele spectacole se adresează familiei și au o durată de o oră.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește alte trei noi producții: Flautul fermecat, de W.A. Mozart (operă, premiera pe 24 aprilie), Fetița cu chibrituri (balet, premiera pe 5 iunie) și Aventurile Baronului Münchhausen, de Dan Dediu(operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internațional George Enescu). Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilete.ro - cu 48 de ore înainte de spectacol - și de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16) - cu o oră înaintea începerii spectacolului - în limita locurilor disponibile.