Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio Vacanța 2018, pe Litoral și în Delta Dunării

Publicat: miercuri, 27 Iunie 2018 , ora 17.08
Începând de luni, 2 iulie, Radio Vacanța reîncepe distracția din Vila nr.1 din Mamaia, online - pe www.radiovacanta.ro și on air, ca program estival al Radio România Constanța, zilnic, între orele 10:00 și 18:00, pe frecvențele 100,1 FM Constanța și Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea și 106,2 FM Sulina.

Hit-urile ultimilor ani pot fi ascultate online, pe radiovacanta.ro hits, iar muzica petrecerilor estivale se regăsește pe radiovacanta.ro dance, alte două stream-uri online fiind puse la dispoziția publicului, radiovacanta.ro lounge - dedicat relaxării, și radiovacanta.ro nostalgic - pentru cântece românești de colecție. Tot pe www.radiovacanta.ro sunt difuzate știri online despre evenimentele de pe Litoral și din Delta Dunării, momente care pot contribui la o vacanță reușită.

Radio România Constanța a accentuat și diversificat caracterul de divertisment al programului estival de tradiție Radio Vacanța, acesta oferind turiștilor de la malul mării și din Delta Dunării informațiile cele mai importante, întreținând atmosfera unei vacanțe perfecte.

Zilnic, între orele 10:00-18:00, Radio Vacanța va răsuna în toate zonele de distracție din Dobrogea: jocuri de plajă, transmisiuni în direct, multe concursuri cu premii și spectacole pe terasa Vilei nr. 1 din Mamaia.

Serviciul Comunicare și Relații Publice