Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Președintele Director General al Radio România s-a întâlnit cu Ambasadorul Franței

Publicat: vineri, 4 Mai 2018 , ora 8.56
Președintele Director General al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul Franței în România, Michèle Ramis, la sediul Ambasadei Franței din București.

În cadrul întrevederii, la care a participat și Directorul Institutului Francez din România, Christophe Gigaudaut, ambasadorul Franței și-a manifestat deschiderea față de intensificarea colaborării cu postul public de radio, prin acordarea de sprijin în privința încheierii unui nou acord bilateral între Radio România și Radio France. Președintele Director General al SRR a confirmat sprijinirea proiectelor francofone, în mod special prin intermediul posturilor Radio România Internațional și Radio România Cultural.

Un alt subiect l-a constituit cooperarea în cadrul Sezonului Franța - România 2019, program care cuprinde peste 300 de activități artistice, culturale, științifice și educaționale, organizate de instituții partenere din cele două țări, precum și colaborarea cu Institutul Francez în domeniul artelor. Doamna ambasador și-a manifestat disponibilitatea de a participa la emisiuni de actualitate sau cultură ale Radio România.