Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România, partener al 'Itinerarului Centenar'

Publicat: joi, 29 Martie 2018 , ora 10.55
Proiectul Itinerar Centenar pentru jurnaliștii români din comunitățile istorice a ajuns astăzi la Radio România. Cei 30 de jurnaliști de origine română din comunitățile istorice românești din afara granițelor țării au fost invitații postului public, participând la un workshop în cadrul instituției.

Din partea gazdelor, Georgică Severin, Președinte Director General al Radio România, Maria Țoghină, consilier management și membru în Consiliul de Administrație al SRR, Dan Preda, Manager al Radio România Actualități și Eugen Cojocariu, Secretar General al Radio România Internațional, au susținut discuția cu jurnaliștii prezenți, pe teme privind situația presei din comunitățile românești din jurul granițelor țării și a mass-media de expresie românească și oportunități de cooperare între mass-media din aceste state și din România.

Cei 30 de jurnaliști participanți la proiectul organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni au fost foarte interesați de Radio România, la o parte din întrebările lor primind răspuns și în timpul vizitei prin postul public, vizită desfășurată la finalul workshop-ului.