Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Recunoaștere pentru Laura Sgaverdea la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială 2018

Publicat: miercuri, 21 Martie 2018 , ora 11.23
Marți, 20 martie, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, la Ateneul Român au fost celebrați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au stabilit și anul acesta câștigătorii. Aceștia au fost aplaudați în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, s-a numărat pentru a doua oară printre cei trei nominalizați la categoria jurnaliști implicați în promovarea actelor sociale. În urma nominalizării din 2015 a obținut Premiul Jurnalistul Anului în Asistență Socială, iar în acest an a primit Distincția de Excelență pentru Promovarea Asistenței Sociale în mass-media.

"Este o apreciere un semn de recunoștință pentru întreaga echipă care s-a implicat și în ultimul an în proiecte sociale, pentru că Radio Reșița este mai mult decât se aude", a afirmat Laura Sgaverdea la primirea Distincției.

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, i-a recompensat pe câștigătorii celor 18 categorii dintre cele 625 de persoane din întreaga țară nominalizate, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni. Cele 250.000 de voturi online au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.