Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Casting pentru producțiile Operei Comice pentru Copii

Publicat: joi, 22 Ianuarie 2015 , ora 13.33
În perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2015, Opera Comică pentru Copii organizează un casting pentru interpreți vocali, actori și balerini, ce vor fi distribuiți în producțiile instituției.

Înscrierea se face prin trimiterea unui CV în limba română la adresa contact@operacomica.ro, până la data de 30 ianuarie 2015, ora 18:00. A doua etapă constă într-o probă practică, organizată în Foaierul Alb, pe 31 ianuarie, de la ora 12.00, pentru secțiunile canto și actorie, respectiv în Studioul de Balet, pe 2 februarie, de la ora 15.00, pentru secțiunea balet. Audițiile se desfășoară la sediul Operei Comice pentru Copii, din Calea Giulești nr. 16, sector 6, București.

În cadrul probei practice, candidații sunt rugați să pregătească un moment artistic, corespunzător secțiunii la care s-au înscris: o secvență de balet, la alegere sau interpretarea unei piese (canto) și a unui monolog/poezie (actorie).

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește patru noi producții: Peter Pan (musical, premiera pe 13 februarie 2015), Flautul fermecat (operă, premiera pe 24 aprilie), Fetița cu chibrituri (balet, premiera pe 5 iunie) și Aventurile Baronului Munchhausen (operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internațional George Enescu). Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilete.ro.