Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Colegi de la Radio Chișinău, stagiu la Radio România

Publicat: vineri, 5 Octombrie 2018 , ora 8.30


Radio România are din nou oaspeți de la Radio Chișinău, post al Radio România. Diana Turcanu și Ion Sendrea sunt colegii care au venit, de luni 1 octombrie, la un stagiu de pregătire prin programul Radio Chișinău, parte a echipei Radio România. Aceștia au fost întâmpinați de Maria Țoghină, membru al CA și realizator, coordonator al programului inițiat de Georgică Severin, Președinte Director General al Radio România.

Radio Chișinău trebuie să respecte, prin conținutul programelor difuzate, dar și prin întreaga sa activitate, standardele asumate de către SRR. Aceasta presupune implicarea permanentă a echipelor de la București și Chișinău în proiecte editoriale, tehnice sau organizaționale care să permită schimbul de experiență și crearea unei culturi organizaționale comune, pornind de la aceleași principii și valori.

După cum s-a subliniat și în timpul întâlnirii pe care cei doi colegi au avut-o ieri cu Președintele Director General al Radio România, schimbul de experiență trebuie să contribuie la familiarizarea cu modul de lucru al colegilor lor de la sediul SRR, la identificarea unor soluții pentru probleme specifice, la creșterea gradului de apartenență la cea mai puternică organizație media din România, la stimularea creativității, generarea unor noi proiecte și la stimularea colaborării și comunicării directe pe paliere profesionale similare.