Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Cartea face valuri la Gaudeamus Litoral!

Publicat: marți, 7 August 2018 , ora 11.44

În plin sezon estival, Radio România vă invită să sărbătoriți Centenarul Marii Uniri și 90 de ani de radiofonie românească, la Târgul Gaudeamus Litoral. Valuri de premii, carte și muzică vă așteaptă între 11 și 15 august, în Piațeta Perla din  Mamaia, la cea de a zecea ediție estivală a celui mai îndrăgit târg de carte din România.

Gaudeamus Litoral 2018 este organizat de Radio România - Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța - în  parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Program de vizitare: zilnic, între orele 15.00 și 23.00. Intrarea este liberă.

Oferta bogată și atractivă a ediției, care include toate ingredientele pentru o adevărată sărbătoare la malul mării, în vârf de sezon estival, este pe măsura momentului aniversar. Iată câteva dintre atracțiile ediției, pe restul vă așteptăm să le descoperiți singuri la fața locului:

· mii de titluri la prețuri extra-sezon, pentru toate gusturile, preferințele și bugetele, numai bune de luat la plajă;

· Tombola GAUDEAMUS, cu zeci de premii extrem de generoase, pe care le oferim zilnic, lafiecare 90 de minute, celor mai norocoși participanți

· Un program de evenimente variat, care va culmina cu spectacolul extraordinar susținut de Orchestra de Muzică Populară Radio, marți, 14 august, între orele 20.00 și 22.00, pe scena amplasată în Piațeta Perla;

· concursul "Miss Lectura", având ca premiu o tabletă

· Standul Centenar, care reunește o selecție generoasă de volume cu această tematică.

Eveniment organizat de Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța

Partenerii ediției

Partener principal: BRD Groupe Société Générale

Parteneri: Emex, sportpartner.ro, Borsec, Rose Mary, IndEco Grup, Raja SA Constanța, RATC Constanța, Regional Air Services, Statul Major al Forțelor Navale - Muzica Forțelor Navale, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada"

Parteneri media: Agenția de Presă Rador, Alpha Media TV, Constănțeanul, mediaTRUST, Televiziunea Media TV, ">www.evenimente-constanța.ro, Ziua de Constanța

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la Secretariatul GAUDEAMUS (tel: 021 319 05 22) sau vizita site-ul www.gaudeamus.ro. Persoană de contact: Roxana Bratu (tel: 0749 123 814, e-mail:roxana@gaudeamus.ro).