Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Recital SoNoRo la Carnegie Hall

Publicat: luni, 30 Noiembrie 2015 , ora 0.00

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, și în acest an, printr-o serie de două recitaluri ce au loc la New York, respectiv Washington, DC.

Primul va avea loc astăzi, 30 noiembrie 2015, la Weill Recital Hall. La cea de a zecea aniversare de la înfințare, Cvartetul SoNoRo se întoarce la Carnegie Hall, unde a debutat acum cinci ani. Muzicienii vor interpreta Cvartetul cu pian în la minor de Gustav Mahler, Cvartetul cu pian op. 13 în do minor de Richard Strauss, Cvintetul cu pian nr. 2 op. 26 de Ernst von Dohnányi și Rapsodia română op. 11 nr. 1 în La major George Enescu, într-un aranjament de Thomas Wally.

A doua manifestare care marchează Ziua Națională a României este programată joi, 3 decembrie 2015, la The John F. Kennedy Center for the Performing Arts Millennium Stage. Violistul Răzvan Popovici, pianista Diana Ketler și violonista Alissa Margulis vor susține un recital al cărui program opusuri de Wolfgang Amadues Mozart, George Enescu, Maurice Ravel și Max Bruch.

Recitalurile sunt organizate cu sprijinul Institutului Cultural Român și al Ambasadei României de la Washington, în colaborare cu RA-Entertainment.