Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

Sărbătorește magia muzicii la Concertul Extraordinar de Anul Nou!

Publicat: marți, 6 Decembrie 2016 , ora 11.36
Începe anul 2017 cu stil, eleganță și delicii muzicale. Fundația Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediție a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfășurat în 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio.

Așa cum la Viena se sărbătorește sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la București vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

Programul serii include un repertoriu îndrăgit în întreaga lume: suitele "Spărgătorul de nuci" de P. I. Ceaikovski și "Șeherazada" de N. Rimski-Korsakov. Cele două capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor încânta în această seară de sărbătoare. Concertul va fi susținut de celebrul dirijor Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.

Din strălucitorul salon de bal ce deschide feeria "Spărgătorul de nuci" vom păși în iatacul parfumat al Șeherazadei, înțeleapta prințesă orientală. Acordurile fermecătoare de vioară și violoncel ne vor purta spre lumi îndepărtate și ne vor inspira să începem noul an cu vise, seninătate și speranță. Atmosfera plină de senzualitate și delicatețe va fi întregită de ilustrațiile Mariei Surducan, artistă talentată, cu un portofoliu bogat de creații originale.

În pauza concertului te poți delecta cu gustări delicioase, cafea aromată și sucuri naturale.

Concertul Extraordinar de Anul Nou - ediția 2017 este organizat cu sprijinul: Bondoc & Asociații, 7 Card, Sloop, Jacobs, The Sisters Flower Studio, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, eJobs, Metropotam, Hotnews, Psychologies, Revista Cariere, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, Sapte Seri, Bookblog, Bucureștii Vechi si Noi, Bookhub, Zile și Nopți, Observator Cultural, Calendar Evenimente, Suplimentul de Cultură.

Biletele la concert se pot achiziționa prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:
Categoria I - 120 ron, Categoria II - 100 ron, Categoria III - 85 ron

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastră este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.