Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concertul Simfonic de Mărțișor al Filarmonicii Brașov va avea loc cu casa închisă

Publicat: luni, 4 Martie 2024 , ora 14.19
Filarmonica Brașov propune pentru săptămâna aceasta o serie de evenimente muzicale de excepție ce vor avea loc la Sala Patria.

Pe data de 5 martie 2024, la ora 19:00, în Sala muzicii de cameră, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov® va susține un nou recital de neuitat. În această seară specială, Lucia Neagoe (vioara I), Raluca Irimia (vioara a II-a), Leona Varvarichi (violă), Ștefan Neagoe (violoncel) și invitatul lor, Paul Ionescu (pian) vor interpreta Cvartetul în Re major de Giacomo Puccini și Cvintetul cu pian în mi minor, op. 56 de Luigi Boccherini.

Pe 7 martie 2024, evenimentele continuă în sala mare a Sălii Patria, începând cu ora 19:00, cu un Concert Simfonic de Mărțișor sub bagheta dirijorului Ciprian Marinescu. Acest concert festiv îi va avea ca soliști pe mezzosoprana Maria Miron Sîrbu și baritonul Iordache Basalic, care vor interpreta piese celebre de Gioachino Rossini, Jacques Offenbach, Eduardo di Capua, Georges Bizet și alții. Acest concert este complet sold out, dar mai sunt disponibile bilete pentru repetiția cu public de la ora 10:00.

Pe 8 martie 2024, la Sala Patria va avea loc concertul trupei om la lună, care va lansa albumul "Fazele Lunii". Concertul va începe la ora 19:00, în sala mare a Sălii Patria. "Fazele Lunii" conține 20 de piese înregistrate live, un best of al celor mai iubite cântece ale trupei, reorchestrate într-o formă electro-acustică. Acest eveniment este de asemenea sold out.

Săptămâna viitoare, pe 14 martie 2024, publicul meloman este invitat din nou la Sala Patria, unde, începând cu ora 19:00, Filarmonica Brașov va prezenta un concert simfonic sub conducerea dirijorului britanic Henry Kennedy. Solistul serii va fi violonistul brașovean Valentin Șerban, care va interpreta un program ce include Uvertura "Carnaval Roman" de Hector Berlioz, Simfonia Spaniolă de Édouard Lalo și Simfonia nr. 7 în re minor de Antonín Dvoűák.

Biletele pentru toate evenimentele se găsesc la casieria Sălii Patria, sau online pe site-ul bilet.ro.