Arhivă : Agenda de concert Înapoi

"Imperialul" de Beethoven la Filarmonica "Oltenia" din Craiova

Publicat: marți, 23 Ianuarie 2024 , ora 15.11


Artiștii Filarmonicii "Oltenia" au plăcerea să vă invite la un concert simfonic de excepție care va avea loc vineri, 26 ianuarie 2024, ora 19:00, în cadrul Inspire Season. La pupitrul dirijoral: Gheorghe Costin. Solistă la pian: Oana Csíky.

În program: Felix Mendelssohn-Bartholdy: Uvertura "Hebridele", op. 26 și Simfonia nr. 4 în La major, op. 90, "Italiana" și Ludwig van Beethoven: Concertul nr. 5 în Mi bemol major pentru pian și orchestră, op. 73, "Imperialul"

Orchestra Simfonică a Filarmonicii "Oltenia" sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin promite o interpretare captivantă, iar solista Oana Csíky, talentată pianistă, va aduce în prim-plan virtuozitatea și emoția Concertului nr. 5 de Beethoven.

În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să se bucure de o experiență muzicală inedită, sub îndrumarea unui dirijor cu o vastă experiență, Gheorghe Costin, recunoscut pentru abilitățile sale excepționale și pasiunea sa pentru muzică.


Detalii despre dirijorul Gheorghe Costin:

Gheorghe Costin, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, a dobândit recunoaștere internațională participând la concursuri și festivaluri de prestigiu. Cu o carieră remarcabilă, el aduce o abordare unică în interpretarea muzicii simfonice.


Despre solista Oana Csíky:

Oana Csíky, tânăra și talentata pianistă de origine craioveană, laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale, va încânta publicul cu virtuozitatea sa și interpretarea sensibilă a Concertului nr. 5, "Imperialul", de Beethoven.


Locație:

Filarmonica "Oltenia" - Calea Unirii 16 Craiova


Detalii bilete:

Biletele pot fi achiziționate de la agenția Filarmonicii "Oltenia" din Calea Unirii 16 sau online pe entertix.ro:

https://www.entertix.ro/evenimente/20082/concert-simfonic-26-ianuarie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00

Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698

Prețuri bilete: 50 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.filarmonica-oltenia.ro sau vizita pagina de Facebook a filarmonicii: www.facebook.com/filarmonicaolteniacraiova.