Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Masterclass-uri cu muzicieni români de renume internațional la Timișoara

Publicat: miercuri, 3 August 2022 , ora 16.18

În fiecare an Romanian Chamber Orchestra își propune să contribuie prin masterclass-urile oferite la un viitor muzical de excepție al țării. În acest an, avem bucuria să-i invităm din nou pe tinerii muzicieni la Timișoara, unde vor putea participa în luna august la cursurile de măiestrie susținute de unii din cei mai valoroși muzicieni români.

Sesiunea din luna august a masterclass-urilor Romanian Chamber Orchestra va avea loc în perioada 21 - 24.08.2022 și cuprinde: un masterclass de vioară cu Bogdan Dumitrașcu - ajutor de concertmaistru la "Philharmonisches Staatsorchester Hamburg"; un masterclass de flaut cu Horațiu Roman - flautist al orchestrei "Badisches Statskapelle" din Karlsruhe și profesor de piccolo la "Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst" din Stuttgart; un masterclass de oboi cu Felicia Greciuc - prim oboistă la "The Royal Danish Orchestra"; un masterclass de clarinet cu Tibor Reman - prim clarinetist al orchestrei "Staatskapelle Berlin"; un masterclass de corn cu Ionuț Podgoreanu - prim cornist al Orchestrei Simfonice "Gran Teatro del Liceu" din Barcelona și profesor de corn la "Conservatorio Superior de Música del Liceu" Barcelona.

Masterclass-urile sunt deschise tuturor tinerilor muzicieni români cu vârsta cuprinsă între 16 - 35 de ani. Pentru cei interesați, lista completă a acestor masterclass-uri este disponibilă la următorul link: https://romanianchamberorchestra.ro/masterclass/.