Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concert-omagiu dedicat medicilor și cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus sars-cov2

Publicat: joi, 6 August 2020 , ora 11.56


Eveniment organizat de Asociația Medicală Română și susținut de Orchestra Medicilor dr. Ermil Nichifor, sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner. Desfășurat sub deviza: Poartă mască, poți salva vieți!

Au fost și au rămas în prima linie încercând să-i salveze pe ceilalți. Mulți dintre ei nu au reușit să se salveze pe ei înșiși. Medici, cadre medicale au plătit cu viața ducându-și misiunea până la capăt. Este momentul să le fie adus un tribut de onoare și nu oricum, ci "într-o limbă care vindecă și vorbește tuturor inimilor" (George Enescu), chiar de către colegii lor de breaslă.

Luni, 24 august, ora 20:00, pe Esplanada Atenului Român va avea loc concertul-omagiu organizat de Asociația Medicală Română și susținut de Orchestra Medicilor "Dr. Ermil Nichifor" sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner, în onoarea medicilor și a cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus.

Concertul este un tribut de onoare adus medicilor și cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu pandemia dar, în egală măsură, reprezintă și un tribut adus umanității.

Cu acest prilej, Asociația Medicală Română lansează și o campanie națională (până la finele anului) de conștientizare și informare "Poartă masca. Poți salva vieți.", precum și provocarea în social media #Zambestecuochii.

Concertul-omagiu medicilor va fi difuzat live pe TV, preluat de rețelele sociale.

Vă invităm să fiți alături de medici și cadrele medicale susținând aceasta campanie prin share vizual Concert-Omagiu atasat, in social media, cu:
tag catre @asociatia.medicala.romana.1857 si
hastag: #amr #concertomagiumedicilor #poartamasca #zambestecuochii


https://AMRorg.ro/m4m/, e-mail: info@amrorg.ro