Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Înscrieri la a 10 a ediție a Concursului 'Drumul spre celebritate'

Publicat: joi, 22 August 2019 , ora 9.10

Asociația "Pro Valores", Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul"Oportunități la tine acasă", Radio Romania Cultural, Inspectoratul Școlar al Municipiului București îi invită pe tinerii pianisti, profesionisti sau iubitori ai intrumentului cu claviatură, să se înscrie la cea de-a X a ediție a Concursului "Drumul spre celebritate".

Competiția se va desfășura în perioada 25-27 octombrie 2019, în spațiile încărcate de istorie și frumusețe ale Palatului Mogoșoaia.

Competitorii se vor lupta pentru obținerea Trofeului, care poată în acest an numele marelui pianist și compozitor Dan Mizrahi, precum și pentru a primi șansa unor reale oportunități de afirmare.

Concursul "Drumul spre celebritate", este singura confruntare muzicală din România care în afara unor premii în bani, creează trambuline de promovare a tinerilor muzicieni, câștigătorul trofeului fiind invitaț să susțină un concert în cadrul stagiunii 2019 - 2020 a Orchestrei de Cameră Radio (sala Radio), precum și recitaluri pe scene importante.

Totodată laureații la cele 14 categorii de vârstă vor putea evolua în cadrul unor gale care se vor defășura în diverse spații culturale din țară.

În acest an concurenții vor fi împărțiți pe 14 grupe de vârstă și în două mari categorii: profesioniști și iubitori ai pianului, iar în juriul de specialitate se regăsesc nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-regulament/