Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Noul An aduce concerte de top la Sala Radio: se lansează abonamentele ianuarie-martie 2019!

Publicat: marți, 11 Decembrie 2018 , ora 11.42

Dacă în lista de dorințe pentru Noul An vă propuneți să vă acordați mai mult timp liber pentru suflet, să ascultați muzică bună și să mergeți la cât mai multe evenimente frumoase cu cei dragi, atunci nu ratați abonamentele la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2019!

Începând de miercuri, 12 decembrie 2018, abonamentele pentru primele 3 luni ale anului 2019 vor fi puse la vânzare.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele și recitalurile din stagiunea Orchestrelor și Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Primul concert al Noului An va avea loc pe 16 ianuarie 2019 și îl va avea ca protagonist pe violonistul ALEXANDRU TOMESCU. Concertul 100% Haydn prezentat de Orchestra de Cameră Radio se va derula sub bagheta unui invitat special : LADISLAU HORVATH, concertmaestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino - în cadrul căreia colaborează de peste 25 de ani cu marele dirijor Zubin Mehta.

În continuarea tradiției instaurate la Sala Radio în ultimele stagiuni, de a prezenta, la fiecare final de ianuarie, un titlu de operă, în formulă de concert, cu o distribuție de excepție, vineri, 25 ianuarie (19.00) Orchestra Națională Radio prezintă celebra operă TRUBADURUL, ce poartă semnătura lui Verdi, sub bagheta dirijorului de origine italiană DAVID CRESCENZI.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio va continua cu o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio sau recitalurile soliștilor instituției: violoniștii Alexandru Tomescu, Gabriel Croitoru și Cristina Anghelescu, pianistul Horia Mihail și violoncelistul Răzvan Suma etc.

Printre invitații speciali pe care îi veți aplauda anul viitor pe scena Sălii Radio se numără dirijorii CRISTIAN MANDEAL, TIBERIU SOARE, NICOLAE MOLDOVEANU, GABRIEL BEBEȘELEA, SASCHA GOETZEL ș.a. și soliști de talie internațională precum tânăra pianistă SÎNZIANA MIRCEA - aplaudată în 2016 în celebra Carnegie Hall din New York - și pianistele ALEXANDRA DARIESCU și LORENA ȚECU, violoncelistul MARIN CAZACU ș.a.

Prețurile la abonamente (perioada ianuarie-martie 2019):

- Abonamente de acces:

- categoria I - 340 lei

- categoria a II-a - 272 lei

- categoria a III-a - 204 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 204 lei

- categoria a II-a redus - 164 lei

Pentru detalii puteți contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :

- marti - vineri : 13:00-19:00

- sâmbătă - duminică: închis (cu excepția zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor și Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro.