Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concert extraodinar de muzică de operetă, musical și canțonetă

Publicat: marți, 7 Martie 2017 , ora 13.24

Teatrul Național de Operetă și Musical " Ion Dacian" în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor vă invită în data de 12 martie, ora 19.00, Sala Mare, la Concertul celor trei tenori - sub bagheta dirijorului George Balint.


Dirijor: George Balint

Tenori: George Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleșca.

Din repertoriu:
Operetă: F.Lopez (Le chanteur de Mexico) - "Rossignol de mes amours"; G.Dendrino (Lăsați- mă să cânt) -"Sărmane lăutar"; F.Lopez (Secretul lui Marco Polo) -"Te voi răpi la noapte"
Musical: L.Bernstein (West Side Story) -"Maria"
Canțonete: O sole mio, Funiculi Funicula, Torna a surriento


Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor organizează în data de 12 martie, ora 19.00, în Sala Mare,
un concert extraodinar de muzică de operetă, musical și canțonetă sub bagheta dirijorului George Balint. Tinerii soliști ai Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" se intâlnesc pe aceeași scenă cu unul dintre cei mai importanți dirijori ai momentului atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, cu o activitate complexă de peste 30 de opere compuse și un repertoriu de 15 opere dirijate în ultimii ani. George Balint vine acum în fața publicului nostru cu fragmente din cele mai cunoscute canțonete napoletane sub interpretarea tinerelor voci George Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleșca.

Evenimentul marchează începutul seriei de spectacole-surpriză pregătite de Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" din acestă stagiune.


Biletele se pot achiziționa pe rețeaua de bilete online: http://www.startickets.ro/ sau http://www.ticketstore.ro/