Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Călătorie muzicală la Curtea Regelui Soare

Publicat: marți, 6 Septembrie 2016 , ora 9.32

Perle, rondo-uri, mătăsuri strălucitoare și ținuturi îndepărtate – toamna aceasta Fundația Calea Victoriei te provoacă la o călătorie în lumea plină de fantezie și neprevăzut a Barocului.

Fă-ți un cadou post-vacanță și vino să te bucuri de Concertul de Gală „ROYAL MUSICAL JOURNEY” miercuri, 14 septembrie, la ora 19.00, la Sala Radio din București. Asigură-te că vei avea un loc în sală și nu uita să-ți iei un bilet de pe Eventim.ro.

Alături de dirijorul Gabriel Bebeșelea, genial muzician din tânăra generație, de fermecătoarea soprană Rodica Vică și de Orchestra Symphactory vei experimenta atmosfera visătoare și îndrăzneață a secolelor XVII și XVIII, pe care șapte compozitori de referință – Vivaldi, Rameau, Lully, Boccherini, Handel, Purcell și Broschi – au surprins-o în operele lor.

Concertul îți va oferi o experiență inedită, atât muzicală cât și vizuală, fiecare partitură fiind însoțită de ilustrații animate create special pentru eveniment de artistul clujean Jozsef Vass. Iar actori în costume spectaculoase de epocă te vor întâmpina la sosire în acestă seară de vis.

Mai multe detalii în evenimentul de pe Facebook.

Biletele la concert se pot achiziționa numai prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:

Categoria I – 100 ron

Categoria II – 80 ron

Categoria III – 65 ron

Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, Metropotam, Revista Cariere, Sapte Seri, Hotnews, Zile si Nopți, Igloo, Observator Cultural, Unica, Psychologies, Bookblog, Decât o Revistă, Bookhub, Calendar, Evenimente, Art 7fm, Bucharest, Gentleman.