Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu Monica Anghel, din departamentul de marketing online al librăriilor Cărturești

Publicat: vineri, 26 Martie 2021 , ora 10.09

Ziua Radio România Muzical este sărbătorită și pe site-ul librăriilor Cărturești, ce oferă publicului, până în 28 martie 2021, o selecție de titluri discografice cu o reducere de preț de până la 30%. Mai mult, reducerile vor continua pentru ascultătorii Radio România Muzical până în 29 aprilie, folosind codul MELOMAN21. Monica Anghel, din departamentul de marketing online al librăriilor Cărturești, ne-a oferit mai multe detalii în interviul următor.


Anul acesta marcați din nou Ziua Radio România Muzical printr-o campanie de reduceri pe site-ul rețelei de librării Cărturești. Cum priviți această colaborare?

Ne bucurăm de fiecare dată să fim partenerii Radio România Muzical. E o sărbătoare pentru noi; și când zic "noi", mă refer la clienții noștri comuni, ascultătorii Radio România Muzical, clienții cărturești.ro. Anul acesta am hotărât să sărbătorim din nou împreună - online, din partea noastră, pe cărturești.ro. Oferta este valabilă exclusiv pe site-ul nostru. Îi așteptăm pe toți pasionații să-și completeze discotecile de acasă cu cd-uri, cu dvd-uri, cu viniluri... Le-am pregătit o săptămână întreagă; am început de pe 22 și continuăm până pe 28. Avem reduceri până spre 30%. Nu ezitați și intrați pe carturesti.ro!


Ce titluri se regăsesc în oferta dumneavoastră de discuri?

Avem și noutăți! Cel mai sigur, vă invit să intrați pe blogul Cărturești. Avem un articol care face scurte introduceri și o serie de recomandări. Avem colaboratori de specialitate. Avem din toate zonele, din toate ariile - muzică de cameră, muzică simfonică, cd-uri mai vechi, pe care poate le-ați ratat cu alte ocazii, intrări noi. Dacă vreți Concertul de Anul Nou, îl puteți găsi în format blu-ray, dvd, pe cd. Dacă vă plac interpreții și compozitorii români, îi regăsiți aici. De la Dinu Lipatti și Enescu, până la mult îndrăgitul și apreciatul Alexandru Tomescu, Mihaela Ursuleasa. Avem compozitori mari, avem interpreți mari. Vă invit să parcurgeți recomandările noastre de pe blog, Melomania sau săptămâna muzicii clasice, dedicat aniversării radio România Muzical.


A afectat pandemia deschiderea și interesul publicului pentru campania pe care o desfășurați, dar și pentru oferta dumneavoastră de produse în general?

Sigur că pandemia a afectat oferta de produse, mai ales anul trecut. Așa cum bine știți, librăriile au fost închise o perioadă de timp. A fost o etapă foarte grea pentru noi. Site-ul a fost în creștere, e adevărat. Vom vedea la finalul campaniei care sunt rezultatele și cum s-au reconectat melomanii la a cumpăra muzică clasică în continuare. Noi am încercat să-i aducem aproape de această campanie destul de intensă, campanie care se va continua cu o a doua parte, până spre sfârșitul lunii aprilie. Ascultătorii Radio România Muzical vor beneficia de reducere în continuare pe carturesti.ro, utilizând un cod de reducere, meloman21. Continuăm să sărbătorim, dacă vreți, poate pentru a recupera neșansa de a avea această stare de lucruri care ne-a afectat pe toți.


Interviu realizat de Alexandra Scumpu