Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Excelența Sa, domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elveției la București, despre aniversarea Radio România Muzical

Publicat: marți, 23 Martie 2021 , ora 13.07

De 24 de ani, Radio România Muzical și-a îndeplinit misiunea de a aduce cea mai bună muzică din țara și din lume tuturor ascultătorilor.

În ultimii 24 de ani, România s-a schimbat foarte mult, la fel și Radio România Muzical. A evoluat și s-a adaptat contextului și provocărilor după posibilitățile umane și tehnice.

De ce este important cel de-al 24-lea an pentru Radio România Muzical? Este, pentru că a început acum 24 de ani pe 24 martie?

Pentru orice post de radio, numărul 24 este magic. Pentru că reprezintă angajamentul unei echipe întregi. O echipă de curatori de muzică, vrăjitori tehnici, o echipă de muzicieni instruiți. Numărul 24 reprezintă o echipă de iubitori de muzică, care aduc muzică clasică și jazz într-un mod inteligent pregătit pentru un public de toate vârstele. Zi și noapte, 24 de ore din 24, primăvara, vara, toamna și iarna. Când competența și angajamentul își găsesc drumul împreună, creează un moment puternic.

În calitate de ascultător obișnuit de radio al Radio România Muzical, felicit echipa postului de radio pentru programul lor grozav, le mulțumesc pentru munca depusă și le doresc în continuare mult succes.

Cu cele mai alese gânduri.