Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu Patricia Pușchilă despre concertul caritabil 'Timp pentru Viață'

Publicat: vineri, 2 Noiembrie 2018 , ora 12.48

Astăzi, 3 noiembrie 2018, Hospice Casa Speranței organizează, la Ateneul Român, concertul caritabil „Timp pentru Viață”, în beneficiul copiilor și al adulților care înfruntă un diagnostic incurabil. Am discutat despre eveniment cu Patricia Pușchilă, director fundraising și comunicare la Hospice Casa Speranței.

Pe 3 noiembrie, Hospice Casa Speranței propune un concert inedit la Ateneul Român. V-aș ruga să începem cu o scurtă descriere a ceea ce înseamnă Hospice.

Hospice Casa Speranței este fundația care, în urmă cu 26 de ani, în anul 1992, a introdus și a dezvoltat în România conceptul de îngrijire paliativă. Până acum am avut peste 26,000 de pacienți.


Cum a luat naștere inițiativa organizării concertului „Timp pentru viață”?

Noi organizăm foarte multe evenimente, iar ideea concertului a venit absolut natural pentru că am considerat că este un moment de celebrare. Noi avem acest motto, de a prețui fiecare clipă de viață, pentru că noi încercăm să facem viața mai caldă, mai lină pacienților care suferă de boli incurabile.

Ne bucurăm că vom avea alături de noi pe Anatoly, Blue Noise și Brio Sonores, care vor susține acest concert ce va traversa stiluri surprinzătoare; toate cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul nonconformist pe care îl abordează. De asemenea, vom avea și câteva surprize, pentru că alături de noi vor fi și alți artiști care vor avea momente inedite alături de invitați de-ai noștri.


Există și posibilitatea de a cumpăra „Un bilet pentru un pacient”. Despre ce este vorba?

E adevărat. Fiecare persoană poate alege să-și cumpere bilete pentru el și pentru prieteni, pentru familie. De asemenea, credem că este important ca pacienții - beneficiarii noștri - să fie alături de noi în această seară și de aceea oricine are posibilitatea de a achiziționa și un bilet pentru un pacient. Ce înseamnă acest lucru? Că cel care achiziționează va primi un bilet fără loc, iar noi, Hospice Casa Speranței, vom oferi acel bilet unui beneficiar pe care îl avem la Hospice.

Biletele se pot cumpăra de pe www.hospice.ro sau de pe eventim.ro. 

Interviu realizat de Ana Diaconu