Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Constantin Adrian Grigore - două concerte susținute săptămâna aceasta la Sala Radio

Publicat: miercuri, 30 Mai 2018 , ora 11.56
Un nou concert susținut de 2 Vibes Symphony va avea loc miercuri, 30 mai 2018, pe scena Sălii Radio. Percuționiștii Alexandru Anastasiu și Ciprian Rogojan vor evolua alături de membrii Corului Academic Radio pregătit de Ciprian Țuțu și cei ai Orchestrei de Cameră Radio cu Constantin Adrian Grigore. Acesta din urmă va dirija și concertul de Ziua Copilului susținut de Orchestrele și Corurile Radio vineri, 1 iunie. Constantin Adrian Grigore ne-a oferit mai multe detalii despre aceste evenimente:


În această seară va avea loc pentru a treia oară un nou concert 2 Vibes Symphony alături de Alexandru Anastasiu și Ciprian Rogojanu, Orchestra de Cameră Radio, Corul Academic Radio, pregătit de maestrul Ciprian Țuțu, soprana Irina Baianț, și flautista Ioana Turcu; un program care cred că a plăcut publicului. Vedem și deja realizarea lui pentru a treia oară pe scena Sălii Radio, un program cu muzică diversă - de la clasic la muzică rock-simfonic. Care cred că publicul prezent în sala de concert va pleca cu o stare bună după acest concert.


Vei fi pe scena Sălii Radio peste chiar două zile, de Ziua Copilului. Și atunci vei dirija Orchestra de Cameră Radio, de această dată și Corul de Copii Radio. Ce pregătești pentru cei mici?

Sunt genul de concerte care mie îmi plac foarte mult alături, sigur, de cele simfonice, însă cred că viața muzicală trebuie să aibă și un asemenea gen de concert dedicat celor mici. Drept urmare, pe 1 iunie, chiar de ziua lor, le facem o surpriză pe scena Sălii Radio, cu o muzică frumoasă pe care unii dintre ei cred că o cunosc - Anotimpurile de Vivaldi, câteva selecțiuni, un fragment din Mozart și un tango chiar, dar și câteva lucrări de Scott Joplin. Așadar, îi așteptăm pe cei mici de la ora 11.00, vineri, la Sala Radio.


Interviu realizat de Lucian Haralambie