Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu directoarea Colegiului Național 'George Enescu', Cristina Sebastian

Publicat: luni, 29 Ianuarie 2018 , ora 10.36

Marți, 30 ianuarie 2018, la Ateneu va avea loc un eveniment deosebit. Mai multe despre acesta am aflat de la Cristina Sebastian, director al Colegiului Național 'George Enescu':

Doamnă director, Colegiul Național George Enescu va susține un concert special, mâine, sub cupola Ateneului Român. Despre ce este vorba mai exact?

Mâine la orele 19.00, Ateneul Român va fi gazda unui concert extraordinar și anume, 60 de ani de la înființarea Colegiului Național de Muzică George Enescu. Bineînțeles, a liceului George Enescu, devenit acum câțiva ani, colegiu. Este o sărbătoare mare pentru toți muzicienii. Oare cine nu a învățat la liceul George Enescu? Este o sărbătoare și pentru că vom fi cu toții să fim martorii unei prime audiții. Compozitorul Dan Dediu a avut amabilitatea, bunăvoința, bucuria, în calitate de fost elev să compună un 'Jubileu', așa se numește și va fi în deschidere. Așadar, vom avea parte și de o primă audiție absolută. Alexandru Tomescu va fi prezent, Mircea Dumitrescu, Trio Zamfirescu, micuța noastră Eva Garet, care a fost nu mai târziu de săptămâna trecută pe scena sălii Radio cu un concert. Așadar, va fi un concert extraordinar, la care vă invităm să participați.


Interviu realizat de Radu Mihalache