Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu Diana Cercel, despre evenimentele muzicale propuse de Happy Cinema în 8 octombrie

Publicat: vineri, 6 Octombrie 2017 , ora 12.45

Happy Cinema din Capitală propune publicului meloman duminică, 8 octombrie 2017, înregistrarea spectacolului cu opera "Boema" de Giacomo Puccini, prezentat în 3 octombrie 2017 pe scena Operei Regale Covent Garden din Londra. În aceeași zi, la Happy Cinema rulează și înregistrarea concertului "Hans Zimmer live in Praga". Detalii despre cele două evenimente ne-a oferit Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema:


Stagiunea Royal Opera House 2017-2018 revine în Liberty Center la Happy Cinema - cinematograful deschis de curând aici. Invităm iubitorii de muzică de calitate la toată stagiunea. Cel de-al doilea spectacol de operă pe care-l transmitem va fi "Boema" de Puccini, sub bagheta maestrului Antonio Papano și prezintă punerea în scenă a celebrei povești de iubire dintre poetul Rodolfo și Mimi. Va fi o proiecție excelentă și cred că toată lumea se va bucura foarte mult, pe 8 octombrie, de la ora 16,00, de acest eveniment.

Stagiunea va continua cu două spectacole de balet: 28 octombrie - Alice in Wonderland și apoi, în spiritul sărbătorilor, pe 10 decembrie - Spărgătorul de nuci.

Legat de concertul Hans Zimmer, acesta va fi în exclusivitate la Happy Cinema, tot pe 8 octombrie, dar de la ora 20,00. Evident, va conține muzica celebră compusă de Hans Zimmer, de pe coloanele sonore ale unor filme foarte cunoscute, inclusiv nou lansatul "Dunkirk" semnat de Christopher Nolan și lansat în această vară.

În Liberty Center deja oamenii care ascultă și se bucură de muzică bună au fost obișnuiți dinainte cu astfel de transmisiuni. Sunt evenimente în sine pentru că sunt transmise one-time only; spectatorii au șansa o singură dată să vizioneze aceste spectacole la noi. Iar concertul cu Hans Zimmer, care are foarte mulți fani, este un concert foarte așteptat și urmărit peste tot în lume. Avem marea bucurie să-l aducem și considerăm că toată lumea o să-l asculte cu plăcere, mai ales că este și vizual impresionant.

Declarație preluată de Larisa Clempuș