Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Bucharest Music Film Festival, din 9 septembrie în Piața Universității

Publicat: marți, 6 Septembrie 2016 , ora 12.18

Începând din 9 septembrie 2016 are loc Bucharest Music Film Festival, eveniment derulat până în 18 septembrie în Piața Universității. Ansamblurile invitate să cânte la ediția de anul acesta sunt Orchestra Simfonică București, Ionel Tudor Orchestra, Bucharest Symphonic Pops, Bucharest Winds, Romanian Radio Brass Quintet, Power Vibes, Opereta în Trei, Grupul Vocal Acapella, Camerata Regală și Orchestra Națională Radio, festivalul încheindu-se cu O seară vieneză susținută de Sinfonietta Wien. Bucharest Music Film Festival este organizat de Primăria Municipiului București prin Arcub. Detalii ne-a oferit Magda Bucur, coordonator PR Arcub:


În această toamnă Bucureștiul va sta sub semnul muzicii, muzicii clasice mai ales, pentru că Primăria Municipiului București prin Arcub - Centrul Cultural București organizează între 9 și 18 septembrie, în Piața Universității, "Bucharest Music Film Festival" - un festival de muzică clasică ajuns deja la a XI-a ediție, un festival care este foarte iubit de bucureșteni, cu intrare liberă, și în care lumea are ocazia să audieze muzică clasică în interpretarea unor orchestre cunoscute din România, dar și din străinătate. Vorbim despre Orchestra Simfonică București, despre Ionel Tudor Orchestra, despre Bucharest Symphonic Pops Orchestra - un ansamblu relativ nou, dar cu foarte mult succes la public, dar și despre Sinfonietta Wien - o orchestră tânără din capitala Austriei. Avem ocazia să ascultăm și șlagăre. Corina Chiriac și Mirabela Dauer vor cânta sâmbătă împreună cu Ionel Tudor Orchestra. Dar vom asculta și muzică de film - soundtrack-urile unor filme cunoscute, precum "Spiderman" sau muzica din "Tom și Jerry". Cu siguranță vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Programul în cele zece zile de festival este, în zilele de week-end, începând cu ora 21.00, iar în cursul săptămânii de la ora 19.00, în Piața Universității, cu intrare liberă.

Declarație preluată de Lucian Haralambie