Evenimentele săptămânii Înapoi

Revelion 2023 la Radio România Muzical

Publicat: vineri, 16 Decembrie 2022 , ora 9.46

Aproape de fiecare dată când ne pregătim de o petrecere sau orice altă întâlnire festivă pregătim totul din timp, iar muzica are un rol important în tot acest protocol. O muzică potrivită cu atmosfera poate garanta un eveniment reușit.

Am pregătit, din nou, cu mare plăcere, un program dedicat tuturor celor care cred în puterea momentelor speciale, în felul în care acestea ne ajută să fim împreună și în felul în care muzica le completează. Ne adunăm din nou prietenii, familia, micile plăceri, în jurul acestui moment de trecere dintre ani, pe care-l folosim pentru recapitulări, deziderate sau sinceră celebrare. Unii își propun să renunțe la anumite vicii, alții să slăbească sau să-și găsească o sursă mai consistentă de câștig, evitând nostalgiile, căutând surse de bună dispoziție.

Fără prea multă emfază, eu vă propun să intrăm într-o atmosferă relaxantă, în care muzica bună are un rol mai important decât un simplu fond sonor. Așa cum ne-am obișnuit la Jazzy Hour sau Aquarela do Brasil, cu cât știm mai mult, cu atăt ne place mai mult iar lista noastră de preferințe muzicale se poate mări de fiecare dată când aflăm ce mai e frumos, sincer și bine cântat într-o lume muzicală din ce în ce mai aglomerată. Mă bucur că vom trece din nou anul împreună și vă propun o ilustrație muzicală a ceea ce v-ar putea bucura, ca o listă cu ceea ce ne dorim și putem obține, familiar dar nu într-atât încât să spunem că e prea cunoscut. Petrecem câteva ore în care ne vom delecta cu muzică braziliană, jazz și alte încântări trăite în ultima vreme.

Revelion 2023 cu Berti Barbera la Radio România Muzical - 31 decembrie, ora 21.00. În reluare pe 1 ianuarie, ora 15.00.

Berti Barbera