Se întâmplă la Radio România Înapoi

Distincții pentru Radio România

Publicat: joi, 10 Noiembrie 2022 , ora 12.12


Emisiunea Serviciul de noapte cu Maria Țoghină, difuzată de Radio România Actualități, a fost premiată aseară, în cadrul Galei Premiilor UZPR, pentru ediția care l-a avut ca invitat pe scriitorul Dinu Săraru.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a premiat personalități ale presei din România și jurnaliști care au participat la concursul Pandemie și patriotism, dar și membri ai Uniunii din toată țara și din filialele din Diaspora.

"Mulțumiri juriului pentru acordarea acestui premiu, mulțumiri Radio România pentru că m-a format și mi-a dat prilejul realizării acestei emisiuni, în special Radio România Actualități, mulțumesc colegilor care mi-au fost alături în cei 32 de ani de carieră profesională, de asemenea, mulțumesc echipei, destul de mici, Luminița Voinea, Luciana Gingărașu și Ruxandra Săraru, care m-a sprijinit din primele clipe să revin la microfon, mulțumiri speciale scriitorului Dinu Săraru, fără de care această emisiune și acest premiu nu ar fi fost posibile. În egală măsură, gândul meu bun și mulțumirile mele se îndreaptă și către ascultătorii Radio România Actualități care, alegând să asculte emisiunea Serviciul de noapte, validează efortul meu de a le aduce veștile cele mai noi, indiferent de ora din zi și din noapte", a afirmat Maria Țoghină, realizatoarea Serviciului de noapte.

La rândul său, jurnalista Ruxandra Săraru a menționat eforturile și proiectele Mariei Țoghină, de dezvoltare a Radioului Public, în calitate de jurnalist, dar și de fost președinte al Societății Române de Radiodifuziune.

***

Tot ieri, Agenția de presă Rador, aparținând Societății Române de Radiodifuziune, a primit diploma de excelență din partea Fundației Eurolink - Casa Europei, ca recunoaștere a implicării sale în susținerea învățământului dual. În cadrul ceremoniei, decanul Facultății de Jurnalism, Antonio Momoc, a mulțumit Radio România pentru parteneriatul solid dintre cele doua instituții.

Felicitări colegilor noștri, felicitări Radio România!

Serviciul Comunicare și Relații Publice