Agenda de concert Înapoi

Concert Aniversar 'Brukenthal 300' la Sala Thalia!

Publicat: vineri, 23 Iulie 2021 , ora 9.26

Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu va găzdui luni, 26 iulie 2021, ora 20.00,  Concertul Aniversar "Brukenthal 300" susținut de Orchestra Filarmonicii chiar în ziua de naștere a baronului. Pe scenă vor urca dirijorul Cristian Lupeș și violonistul Alexandru Tomescu.

Pentru a marca cei 300 de ani de la nașterea lui Samuel von Brukenthal, Filarmonica de Stat Sibiu și-a intitulat sugestiv sezonul muzical 2020-2021 "Stațiunea Muzicală Brukenthal" iar în urmă cu două săptămâni a fost lansat și proiectul "Brukenthal Unplugged" - care însumează o serie de evenimente care au același scop: de a-l celebra pe baronul Sibiului.

În 26 iulie 2020 - într-o avanpremieră a anului aniversar Brukenthal - Orchestra Filarmonicii Sibiu a susținut un concert chiar în Curtea Palatului Brukenthal. Anul acesta, Concertul Aniversar Brukenthal va avea loc în Sala Thalia datorită infrastructurii adaptate pentru a oferi siguranța sanitară necesară în această perioadă dar și pentru a putea oferi șansa cât mai multor sibieni de a participa la acest eveniment, fiind puse în vânzare aproximativ 300 de bilete.

Programul concertului, ales special pentru a marca acest eveniment aniversar, va cuprinde lucrări semnate de Alessandro Scarlatti, Max Bruch și Antonín Dvoűák.

Biletele pentru concertul de la Sibiu s-au pus în vânzare pe portalul iabilet.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu. Prețul unui bile este de 100 de lei.